Абе предлагат ми предн 4 бутални апарати Брембо от АР 166, на цена от 90лв комплекта, само че трябва да ги ревизирам с ремонтни гумички. Какъв най голям диск мога да сложа в 18" с тия апарати ?
Известие
Collapse
No announcement yet.
Алфа 147/156/ГТ, тема за общи приказки
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Първоначално публикувано от Ghostface86 Покажи съобщениеГледам в Мегапарц, за Алфа 147, продават някакъв ресет бутон. Това за какво е? И всяка Алфа ли има такъв?
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗалагам една бира на това, че иде реч за инерционния изключвател на помпата.
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеЗалагам една бира на това, че иде реч за инерционния изключвател на помпата.
Изпратено от моят SM-G920F с помощта на TapatalkДве неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.
Comment
-
Първоначално публикувано от alfa_romeo_forever Покажи съобщениеКолеги , има ли някаква разлика , ако АСР бутона е между седалките , или зад волана от ляво под скоростомера ? ( На 147 2007г 150)Fiat Punto 1.4GT 1996
Hyundai Tucson 2.0 2007
Renault Clio 1.5 2019
Comment
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеИма.Alfa Romeo 156 2.4 20v "TI" - Ex ..
Alfa Romeo 147 2.0 TS Selespeed - Ex ..
Fiat Bravo 1.9 JTD 105hp - Ex..
Comment
-
Ресет бутонът обикновено се намира под шофьорската седалка. Предназначението му е да прекъсне веригата на горивната помпа в случай на силен удар (катастрофа). Веднъж сработил, трябва да му се натисне копчето за да се възстанови в изходно положение.
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от Ghostface86 Покажи съобщениеА каква е разликата, дали ESR бутона, е на таблото или зад скоростния лост?Hennessey Venom GT, 2009 - ex, тоталка,
Bugatti Veyron 16.4 Grand Sport 2011 - ex, за скрап,
Pagani Huayra 2014 - ex, за части,
Alfa Romeo 156 1.9JTD, 150 коня.
Comment
Comment